FLORİST olmak…

Florart’ın desteklediği “daha iyi çiçekçiler”

kendilerini Florist olarak tanımlıyor.

Aslı çiçek tasarımını omuzuna aldığı gibi kuracağı yeni girişimi hakkında hayaller kurarak yakındaki evine doğru pedal bastı.Çok uluslu bir şirkette çalışmak  mı hayallerinin peşinden gitmek mi zor? Bizce ikincisi…Aslı bir “FLORİST” O sonunda zor olanı tercih edebilenlerden.

Aslı Ö.

Florist/ Daha iyi çiçekçi

Sohye , ülkesi Kore’de annesiyle birlikte gezerken gördükleri gibi çiçekler ve çiçekçileri aradı uzun süre Türkiye’de.Profesyonel hayatın koşturmacasında yıllarca göremediğimiz bir yanı ortaya çıktı. Daha iyi çiçeği bulmak konusundaki hayalleri. 
Sohye S.

Florist/ Daha iyi çiçekçi 

It was really great to participate in this course. I’m really satisfied with my expectations and information that was provided. The knowledge that I received during the course has filled the spaces that I had. Plus the system “Cicekim.com” is really inspiring for newcomers, because it allows wide opportunities in C2C direction. Great thanks to Florart. Esra, Ebru and Barlas!

Alexandra Yesiladali

Florart Mezunu - Kıbrıs

Sıcak,samimi ve anlaşılır.Her konuda yardımını bize sunmaktan kaçınmayan ve paylaşımcıydı.Gerek ders esnasında gerekse sonrasında her türlü bilgi paylaşımı yapması da bu kursa katılacak olanlar için çok önemli bir konu.Florart’lı olmak bir ayrıcalık:)
Polen Cerit

Florart Mezunu - İstanbul

Esra Hanım eğitim süresince motivasyonunu hiç bozmadı ve anlaşılır bir şekilde bizleri bilgilendirdi.Bu gün son günümüz ve bittiği için biraz hüzünlüyüm. Florart’a geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Kesinlikle doğru adresmiş. Teşekkürler.

Nur Aydın

Florart Mezunu - İstanbul

Esra Hanım çiçekçilik konusunda çok bilgili ve bunları içtenlikle paylaşan biri. Benim için önemli olan da buydu. 9 günlük eğitim gerçekten dolu dolu geçti.Aklımızdaki tüm soruları yanıtladı. Harika bir deneyim oldu.Eğitim sonrasında da yanımızda olacakları güvenini hissetmek bir ayrıcalık.

İzgi Boz

Florart Mezunu - İstanbul

Samimiyet, güleryüz ve aydınlık bilginizle bizi aydınlattınız. Hayatımıza çok güzel bir anlam kattınız. İşinizi severek ve başarı ile yapıyorsunuz. Bu alandaki sağlam ve dürüst kimliğiniz ile başarılarınızın çok daha ileriye gideceğini ümit ediyor…ve devamını diliyorum. Herşey gönlünce olsun güzel insan…
Sümeyye S.

Florart Mezunu - İsviçre

Öncelikle Esra Şavkıner’in o güzel enerjisi ile atölyede uzun zaman çok keyifli vakitler geçirdik . Samimiyeti, gerek derste gerekse ders dışında her konuda yardımcı olması ve aktardığı bilgiler gerçekten çok kıymetli. Kendisiyle yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.
Kübra Aras

Florart Mezunu - İngiltere

İlk kursa başladığımda 4 günde neler öğrenebilirim diye kafamda soru işaretleri vardı ama eğitim bittiğinde ‘helal olsun’ 🙂 dedim. Ben artık bir çiçekçiydim:) Esra Hanım’a önce sabrı sonrada son derece tatmin eden açıklamaları için teşekkür ederim. Bize özgür çalışma imkanı tanıması yaratıcılığımızı ortaya çıkarması bizim en keyif aldığımız ve en verimli geçen zamanlardı. Florart ailesi bize verdiği motivasyon için ve başka yerde öğrenemeyeceğiz bir çok bilgiyi bizimle paylaştıkları için iyi ki varar:) Bundan sonra da zevkle eğitimlere katılmaya devam edeceğiz
Selin Paratutmaz

Florart Mezunu

Hayatımın en güzel tecrübelerinden birini yaşadım.Dokuz gün boyunca o kadar çok bilgi ve deneyim edindik ki, kesinlikle kendim için yaptığım en güzel şeylerden biriydi bu eğitim. Bu süreç içinde sevgili Esra her sorumuzu,kafamızdaki tüm soru işaretlerini tek tek aydınlattı.Emekleri için sonsuz kere teşekkürler.Hayata bakışımıza yeni bir pencere açtığı için de…
Çiğdem Gerçeksi

Florart Mezunu - Bursa

İşini ciddiyetle yapıyor.Öğretme konusunda başarılı.Sunumları güzel.Eğitimden çok memnnun kaldım.Kafamdaki bir sürü soru cevap buldu.15gün içinde verilebilecek max. bilgiyi aldığımı düşünüyorum.Kendisine çok teşekkür ederim veee çok tatlı 🙂
Aydan Genç

Florart Mezunu - Kanada

Florart’ta aldığım eğitim çok keyifli geçti.Florart Eğitimlerinin teknik tarafının kuvvetli olduğunu duymuştum ama tereddütlerim tamamen yersizmiş.Esra’nın eğitimlerimizde serbest dizayna da yer vermesi cok iyi oldu. Tekrar çok teşekkürler.
Sena Atay

Florart Mezunu

Filiz Altın
Filiz Altın
06/10/2023
Çok güzel bir hafta geçirdim iyiki gelmişim acabalarım kalmadı, daha sizden öğreneceğim çok şeyler olduğu için 1hafta daha geleceğim, florart çiçekçilik ekibine çok teşekkür ediyorum.
su can
su can
26/09/2023
Gidebileceğiniz en donanımlı en kaliteli çiçekçilik okulu Esra hoca basta olmak üzere sule ve kübra hoca o kadar tatlı o kadar iyi ve kendi bünyesinde öğrencilerine o kadar destekler ki. Kendimi şanslı hissediyorum ve rekabet yerine birbirimizi destekleyerek bu yolda yürümek mutlu ve huzurlu hissettiriyor insanı...
dilay demirci
dilay demirci
24/09/2023
Türkiye'de ilk ve tek "florist" yetiştiren, yeni nesil çiçekçiliği tanıtan, okuldur. Esra hocam'a her şey için teşekkürler...
Cansu C
Cansu C
23/09/2023
Florart mezunu olarak cok buyuk tavsiye icerir. Her sey icin tesekkurler florart ailesi🤍🤍
tuğba akgöz
tuğba akgöz
23/09/2023
Türkiye’de bu alanda eğitim alabileceğiniz bu kapsamda başka bir kurum vs yok.Alanında tek olan ve eğitim sonrası da mezunlarına destek veren,network yaratan ve işinin ehli eğitmenlerle çiçek ustalarına ulaşabileceğiniz bir okul~ There is no other institution of this scope in Turkey where you can receive training in this field. It is a school that is unique in its field and supports its graduates after the training, creates a network and where you can reach flower masters with competent instructors.
Kübra Demirkıran
Kübra Demirkıran
23/09/2023
Harika bir deneyimdi gitmeseymişim çok eksik kalırmışım, hocalarımızın Emeklerine sağlık🙏
Rabia Öztürk
Rabia Öztürk
23/09/2023
Öyle bir kurs alayım değişiklik olsun ya da birsey öğreneyim bari diyebileceğiniz bir kurs değil sadece. Size her daim yanında olduğunu hissettiren ve birbirine destek olan mezun ağına sahip koskoca bir AİLE. 🥰😍❤️🪷🌻

Google Reviews ya da şikayet sitelerinden hizmet alacağınız firma hakkında mutlaka bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

Florart olarak tüm katılımcılarımızın memnuniyetlerinden çok mutluyuz.

BU KARTIN SAHİBİ FLORART ÇİÇEKÇİLİK OKULU MEZUNUDUR

BU KARTIN SAHİBİ FLORART ÇİÇEKÇİLİK OKULU MEZUNUDUR

İLGİLİ ÇİÇEK TOPTANCISI GÖREVLİLERİNE:

 

Merhaba,

Toptancınızdan perakende çiçek satın almak isteyen Florart Çiçekçilik Okulu Mezunu’nun tarafımızca verilen yaka kartındaki QR kodunu okutarak bu sayfaya yönlendirildiniz.

Mezunumuza daha önce anlaştığımız şartlar altında çiçekçisini açana kadar geçecek süre içinde perakende satış yapılabileceğini onaylıyoruz.

FLORART ÇİÇEKÇİLİK OKULU YÖNETİMİ

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin:

Eğitimlerden Haberdar Olun:

Hiçbir haberi kaçırmayın!

 

 

Mail grubumuza katılıp eğitim tarih ve içerik duyurularını anında almak ister misin?

Tebrikler! Duyuru mail gurubumuza katıldınız.

[]