Lüleburgaz aynı ay içerisinde hem pilotluktan çiçekçiliğe geçiş yapan bir florist hem de yeni bir çiçek toptancısı kazandı.Önümüzdeki yıllarda bu ilçemizde ve çevresinde çiçekçiliğin ve çiçek tüketiminin çok daha iyi noktalara taşınacağını düşünüyoruz.
Florart Çiçekçilik Okulu İleri Profesyonel Çiçekçilik Eğitimini tamamlayan Ertan Günaydın genç bir pilotken Lüleburgaz’ın en güzel mekanlarından biri olacak merkezdeki mağazası için çalışmalarını kardeşi ile birlikte bitirmek üzere.Ertan Lüleburgaz’ı daha iyi çiçeklerle tanıştıracak.
Derslerimizde bizlerle paylaştığı proje ve iş modelinde olağan üstü güzel bir mağaza dizaynı yapmakta olduğunu gördüğümüz Ertan fikirleri ile gümbür gümbür geliyor. Umarız kariyer değişikliği kararı onun için çok olumlu olur.İlk işletmesinde ona başarılar diliyoruz.
Florart olarak öğrencilerimize “dreamer” adını vermemizdeki neden işte bu…Onlar cesur kararlarını hayalleri ile birleştirip çiçekçilik sektöründeki açığı gören ve dolduran girişimciler.Siz de kariyer değişikliği konusunda bilgi edinmek istiyorsanız Florart’ın bu yazısı sizlere ışık tutacaktır.
0 Yorum